Over ons

100% opgeladen voor een groene toekomst

Blitz ontwikkelt hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische auto’s met een uitzonderlijk oog voor functionaliteit en design. Zo stimuleren we niet alleen slim en verantwoord energiegebruik, we werken ook letterlijk aan een mooiere wereld.

Onze visie
Met Blitz creëren we een creatief, ruimdenkend en inspirerend merk dat het leven duurzamer en dus mooier maakt.
Onze waarden
Groene energie? Daar krijgen wij energie van.

Onze planeet wacht niet meer. Wij dus ook niet. Met Blitz verkennen we constant nieuwe wegen om onze mobiliteit duurzamer te maken. Wij geloven dat elektrisch laden toegankelijker, gemakkelijker en performanter kan. Door de drempel te verlagen, willen we het ecologisch bewustzijn verhogen. Fossiele brandstoffen? Daar trekken we gewoon de stekker uit. Samen met jou.

Innovatie meets design

Met Blitz streven we naar een wereld waar duurzaamheid en schoonheid hand in hand gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat een laadpaal ook mooi kan zijn, zonder toegeving in kwaliteit en functionaliteit. Onze producten werken niet alleen fantastisch, ze zien er ook geweldig uit. Bovendien zijn ze volledig te personaliseren, zodat ze perfect passen in jouw setting.

Grenzeloze ambitie, lokaal geïnspireerd

Hoe we dingen maken is even belangrijk als wat we maken. We werken zo lokaal mogelijk. Ontwerp en productie gebeuren in eigen atelier. Alle materialen, tot en met onze software, komen van Belgische fabrikanten. Door dicht bij huis te blijven, beperken we het transport. Een grote stap richting een kleinere ecologische voetafdruk.