18 juni 2024

Slimme Energiepremie

Laad je Toekomst Op: Subsidies voor particuliere laadstations in België en Niko Home Control Energiepremie

De transitie naar elektrisch rijden is in volle gang en België speelt hier een actieve rol in. Bij Blitz Power helpen we je graag op weg met de diverse subsidies en premies die beschikbaar zijn voor het installeren van een laadstation thuis.

Voordelen van een Thuislaadstation

Een thuislaadstation biedt gemak, kostenbesparingen en draagt bij aan een schonere toekomst. De initiële kosten kunnen echter hoog zijn. Gelukkig zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar.

Subsidies voor Laadstations

In België kunnen particulieren profiteren van een belastingvermindering bij de installatie van laadstations. Dit kan oplopen tot een aanzienlijke besparing via je belastingaangifte.

Niko Home Control Energiepremie

Niko Home Control is een systeem voor energiemanagement dat je energieverbruik optimaliseert. Fluvius biedt een premie van €400 aan voor de installatie van dit systeem. Dit helpt bij het verlagen van energiekosten en bevordert duurzaam energiegebruik.

Hoe Combineer je Deze Voordelen?

  1. Installeer een laadstation: Kies voor een laadstation compatibel met Niko Home Control. Blitz Power hiervoor de geschikte opties.
  2. Installeer Niko Home Control: Dit systeem helpt je energieverbruik te optimaliseren.
  3. Vraag de subsidies aan: Vraag de belastingvermindering en de energiemanagement premie aan.

Bespaar tot €662,50

Combineer de Niko Home Control premie van €400 met de subsidie van €262,50 voor het installeren van een laadstation en bespaar tot €662,50.

De Toekomst is Elektrisch

Elektrisch rijden en thuis laden is de toekomst. Maak gebruik van beschikbare subsidies en premies om de overstap betaalbaar te maken. Blitz Power Laadpalen staat klaar om je te helpen bij elke stap. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen.

Met belastingvoordelen en de Niko Home Control premie laad je je auto en toekomst duurzaam en kostenefficiënt op. Laten we samen bijdragen aan een groenere wereld, één laadpaal tegelijk.

Meer nieuws