4 april 2023

Partner in de kijker: DHC electrics

DHC electrics is sinds de start een partner van ons en heeft ondertussen al een mooi portfolio van Blitz laadstations geplaatst. Eén van de argumenten om voor Blitz te kiezen is onze snelle assistentie, daar vertellen ze het volgende over: “De medewerkers van Blitz zijn erg aanspreekbaar en beschikken over de nodige kennis en expertise.”

 

Hoe ben je premium partner geworden?

Sinds een jaar plaatsen we bijna enkel Bitz laadstations, we gaan in op leads maar promoten de producten ook zelf online en bij de opmaak van offertes.

Waarom kies je voor Blitz Power?

De laadstations van Blitz power zijn uniek qua vormgeving, ze vallen op door hun stijl. Van zowel onze professionele als particuliere klanten krijgen we positieve feedback over het resultaat na installatie, subtiel aan een gevel of meer prominent op een parking. De installatie is eenvoudig en het modulaire systeem faciliteert herstellingen.

Hoe ben je in contact gekomen met Blitz Power?

Eén van de uitgangspunten van DHC Electrics is het zoveel mogelijk werken met lokale leveranciers die kwalitatief materiaal op de markt brengen. Ook voor onze laadoplossingen zochten we daarom een betrouwbare partner en bij Blitz vonden we een ideale match. Zowel fysiek als op gebied van visie, liggen onze bedrijven dicht bij elkaar.

Hoe loopt de ondersteuning?

De medewerkers bij Blitz zijn erg aanspreekbaar en beschikken over de nodige kennis en expertise. Bij dringende moeilijkheden of vragen kunnen we instant de juiste personen bereiken, zonder hierbij een keuzemenu te moeten passeren. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de samenwerking vlot verloopt.

 

Meer nieuws