30 mei 2022

Architect@Work

De volgende editie van Architect@Work staat voor de deur. Voor de eerste keer zal ook Blitz Power hierop aanwezig zijn!  De A@W beurs is een uniek totaalevenement gericht naar architecten, ingenieurs, ontwikkelaars, … en iedereen die bezig is met design. Laat ons nu eerlijk zijn, een beurs gericht op design, daar moet Blitz eenmaal bij zijn.

Voorstelling model Push

Ons nieuw en uniek product, het BPS Push model, zal hier aan alle aanwezigen in real life worden voorgesteld. Deze “laadpaal” wordt in de muur ingebouwd. Met een simpele druk op het laadstation komt het Blitz Power Station uit de muur geschoven. Klaar voor gebruik!

De A@W beurs gaat door op woensdag en donderdag 1&2 juni 2022 in het mooie Tour & Taxis Brussel. Wil jij er ook bij zijn? Dan heb ik minder goed nieuws… Enkel de doelgroep rond architecten kan hiervoor een uitnodiging ontvangen. Maar geen stress! Blitz Power laat jullie niet in de steek en het Push model zal op nog vele beurzen en locaties tevoorschijn komen. Op de hoogte blijven van waar allemaal? Volg ons dan zeker op social media!

Meer nieuws